VERHUUR VAN VERREIKERS IN HEEL NEDERLAND

Voor een vaardige, vakkundige en zorgvuldige oplossing

Type verreikers

Type verreikers

Als VVM verhuren wij een breed assortiment aan verreikers en daarbij behorende aanbouwdelen.

Voor alle verreikers geldt dat wij deze verhuren inclusief standaard aanbouwdelen (o.a. lepels) en een ervaren en gecertificeerde machinest. Daarnaast verzorgen wij het transport van/naar de locatie in eigen beheer. Benieuwd naar onze referenties? Op onze referentiepagina kunt u verreiker-specifiek enkele referentieprojecten bekijken.

Wilt u meer weten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op

Bent u benieuwd naar onze dienstverlening? Of wenst u eens vrijblijvend met ons van gedachten te wisselen over de inzet voor verreikers voor uw onderneming? Neemt u dan contact met ons op.

Starre verreikers

Afhankelijk van de ruimte, kan er op verschillende locaties gewerkt worden met een starre verreiker. Om optimaal in te kunnen spelen op deze situaties beschikken wij over het volgende type starre verreiker;

Roterende verreikers

Ongeacht het werkgebied kan het voorkomen dat de beschikbare werkruimte beperkt is. Om optimaal in te spelen op deze situaties beschikken wij over de verschillende typen roterende verreikers.

Overdrukverreikers

Ten behoeve van asbestsaneerders hebben alle roterende verreikers een overdruksysteem. Dit systeem is uitgerust met een P3 filter, zodat de machinist geheel veilig in het werkgebied van de saneerder kan draaien.

Elektrische verreikers

Deze verreiker kan 100% emissieloos werken. De verreiker heeft een elektrische & hybride modus, hierdoor kan er gewerkt worden met diesel maar ook met stroom.