VERHUUR VAN VERREIKERS IN HEEL NEDERLAND

Voor een vaardige, vakkundige en zorgvuldige oplossing

ROTERENDE VERREIKERS

Roterende verreikers

Ongeacht het werkgebied kan het voorkomen dat de beschikbare werkruimte beperkt is. Om optimaal in te spelen op deze situaties beschikken wij over de de volgende typen roterende verreikers (met overdruk):

Wilt u meer weten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op

Asbest in uw leefomgeving? Schakel VVMAsbest Verwijdering uit Kootwijkerbroek in voor een vaardige, vakkundige en zorgvuldige verwijdering van asbest. Wij zoeken voor u een oplossing!

MRT 2150

De Manitou MRT 2150 is een roterende verreiker die door zijn veelzijdigheid inzetbaar is bij horizontale en verticale transporten van materialen.

Deze verreiker is met zijn hefhoogte van 21 meter ideaal voor de meest voorkomende werkzaamheden in de bouw en ook voor diverse andere werkzaamheden.De mogelijkheden van deze machine zijn zeer uitgebreid en met het uitgebreide assortiment van aanbouwdelen kan VVM u voor elke gewenste klus uitstekend van dienst zijn. De maximum hijscapaciteit van de MRT 2150 is 5000 kg.

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie en de mogelijkheden.

MRT 2540

De Manitou MRT 2540 is een roterende verreiker die door zijn veelzijdigheid inzetbaar is bij horizontale en verticale transporten van materialen.

Deze machine is met zijn hefhoogte van 25 meter ideaal voor de meest voorkomende werkzaamheden in de bouw en ook voor diverse andere werkzaamheden. De mogelijkheden van deze machine zijn zeer uitgebreid en met het uitgebreide assortiment van aanbouwdelen kan VVM u voor elke klus uitstekend van dienst zijn. De maximum hijscapaciteit van de MRT 2540 is 4000 kg.

Informeer vrijblijvend welke verreiker geschikt is voor uw werkzaamheden. We horen graag van u.

Sennebogen Multicrane 608

De veelzijdige en flexibel inzetbare Sennebogen Multicrane 608 is een hijskraan met verreikerfuncties. Groot voordeel is dat de Multicrane 608 een hijscapaciteit heeft van 8000 kg, in tegenstelling tot vele concurrenten die maximaal 4,5 ton kunnen hijsen. De mastlengte bedraagt 20 meter en de cabine kan omhoog en achterover zodat de machinist een zichthoogte heeft van meer dan 4 meter.

De Sennebogen Multicrane 608 is voorzien van alle gemakken en de meest moderne technieken. Deze sterke machine is breed inzetbaar en met name in de Beton-, Weg- en Waterbouw voor de wat robuustere werkzaamheden zoals het plaatsen van prefab betonelementen, plaatsen van grote bekistingen t.b.v. bruggen en stortwerkzaamheden een perfecte machine.

Wilt u de Sennebogen inzetten bij uw werkzaamheden? Vraag dan vrijblijvend naar de mogelijkheden.