Enthousiast en gedreven

Onze mensen
VVM is een jong bedrijf, en bestaat uit een aantal enthousiaste medewerkers. Onze gediplomeerde machinisten zijn bereid om allerhande werkzaamheden uit te voeren. Veelal zal dit met de verreiker zijn, in enkele gevallen met de afstandbediening en wanneer nodig helpen zij graag mee met hand- en spandiensten.

Compleet en modern machinepark
Wij beschikken over een jong en breed machinepark. Alle verreikers en aanbouwdelen worden jaarlijks gekeurd en voldoen aan de benodigde veiligheidseisen. De verreikers zijn voorzien van alle gemakken: afstandbediening, snelwisselsysteem, brede banden en stempelschotten (vast gemonteerd).

Uw voordeel
Door de jarenlange ervaring, goed opgeleide machinisten en onze moderne uitgeruste machines zijn we in staat om alle voorkomende werkzaamheden uit te voeren. U kunt hierbij denken aan het plaatsen van kalkzandsteen met een mini-verreiker in parkeerkelders met een maximale doorrijhoogte van 1,9 meter, het reiken tot een hoogte van maar liefst 25 meter of bijvoorbeeld het kunnen tillen tot maar liefst tot 8 ton. Kortom, VVM staat voor kwaliteit en ervaring en daar zult u in de praktijk zeker uw voordeel mee doen.